Over ons
“Say yes to new adventures, rent a tipi!”

Heey

Welkom en wat leuk dat je op onze site terecht bent gekomen.

Mijn naam is Annemarie, in het dagelijks leven eigenaar van Tipiejj en verpleegkundige. Daarnaast mag ik mezelf aanvoerder noemen van een fantastisch mannen gezin.

Dat laatste heeft er zeker voor gezorgd dat ik in een echt buitenmens ben veranderd. Hoe dichter bij de natuur hoe leuker, hoe wilder hoe gekker.

LEKKER STRUINEN

Eén met de natuur

We struinen uren door het bos op zoek naar dé perfecte stok. Of lopen op blote voeten door het gras en gewapend met een vergrootglas bestuderen we insecten. We hakken samen hout en stoken een mooi vuurtje waar onze indiaantjes hun broodjes boven kunnen roosteren.

LEKKER STRUINEN

Een met de natuur

We struinen uren door het bos op zoek naar dé perfecte stok. Of lopen op blote voeten door het gras en gewapend met een vergrootglas bestuderen we insecten. We hakken samen hout en stoken een mooi vuurtje waar onze indiaantjes hun broodje boven kunnen roosteren.

HEERLIJK GENIETEN

Moe maar voldaan

En als het boevenspul dan moe maar voldaan de tipi is ingedoken, genieten wij voor de tipi van een goed wijntje. Het knapperend vuur ontspant ons en samen praten we de dag door onder de prachtige sterrenhemel. Wat is het leven in de natuur toch heerlijk. En door een mengsel van, passie voor de natuur, een beetje ondernemers bloed en het tipi gevoel met de hele wereld willen delen ontstond; Tipiejj.

“Ik wil niks liever dan jullie het avontuur van kamperen in een tipi laten beleven.”
Liefs, Annemarie